VI. Győr-Belvárosi Tablóverseny

A Győri Bevásárló Utcák Alapítvány immár hatodik alkalommal hirdeti meg a Győr-Belvárosi Tablóversenyt. A végzős osztályok bankett vacsorát nyerhetnek.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított Győri Bevásárló Utcák Alapítvány különleges felhívással és lehetőséggel fordul a győri középiskolákhoz.
Az iskolákban már hagyománynak számít, hogy a ballagó osztályok tablókat készítenek. Ezek különleges megjelenésükkel régóta színes részei a belvárosi tavasznak. A végzős diákok és iskoláik büszkén hirdetik a belvárosi üzletek kirakataiban elhelyezett tablókon, hogy elérkezett a nagy megmérettetés számukra és hamarosan megteszik következő lépésüket a nagybetűs ÉLET felé.


A Győri Bevásárló Utcák Alapítvány immár hatodik alkalommal szeretné még emlékezetesebbé tenni ezt az eseményt, ezért meghirdeti a VI. Győr-Belvárosi Tablóverseny elnevezésű versenyét.
A versenyen résztvevő osztályok tablóit a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány a VI. Győr-Belvárosi Tablóverseny Facebook oldalán teszi közzé szavazásra.

Pályázati feltételek:

  • A regisztrációs lapot kitöltve küldjék vissza a e-mail címre legkésőbb 2022. április 29-ig. (A regisztrációnak nem feltétele a tabló elkészülése.)
  • Kérjük, hogy küldjenek egy közeli fotót a tablóról, illetve egy távolit az üzlet kirakatáról is, ahol a tabló kihelyezésre került. A fotók beküldésének határideje: 2022. május 15.
  • A játékszabályzat maradéktalan betartása.

A verseny győztese a 2022. május 31. 10 óráig legtöbb szavazatot (like-ot) begyűjtő osztály lesz.


A szavazásra leadott „like-ok” természetes személyekhez tartozó profiloktól kell, hogy származzanak. Tilos indirekt módon harmadik személyeket felkérni célzott szavazásra, különösen tilos erre szolgáló szavazat-cserélő oldalak használata.


A főnyeremény egy bankett vacsora ételfogyasztása egy előre egyeztetett időpontban a Komédiás Étteremben.


Amennyiben iskolájában van olyan végzős osztály, aki részt kíván venni a meghirdetett versenyen, a mellékelt regisztrációs lapot kitöltve a e-mail címre legkésőbb 2022. április 29-ig visszaküldeni szíveskedjen.

Örömmel várjuk a jelentkezéseket!

VI. Győr-Belvárosi Tablóverseny

Letölthető dokumentumok: