Tabló szépségversenyt hirdetünk!

Szeretettel várjuk a Ballagási Kiállításon megjelenő vállalkozók ajánlásait, akik közreműködnek a 2020-2021-es tanév végén érettségiző osztályok tablóinak elkészítésében.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában évek óta hagyományosan megszervezett Ballagási kiállítása idén ONLINE formában nyitja meg kapuit! Ismerje meg Ön is azokat a helyi vállalkozókat, akik a kiállítás partnereiként szívesen segítik a végzős középiskolás hallgatókat a ballagási öltözék, tabló, bankett vacsora megvalósításában.


Alapítványunk TABLÓ SZÉPSÉGVERSENYT HIRDET!

2021. 04. 26. 12.00- ig a címre küldött e-mailben várjuk a Ballagási Kiállításon megjelenő vállalkozók ajánlásait,

akik közreműködnek a 2020-2021-es tanév végén érettségiző osztályok tablóinak elkészítésében.

A beküldött tablókat az alapítvány kuratóriuma bírálja el.

A Legszebb Tabló díjat elnyerő osztály számára egy 35 fős bankett vacsora ételfogyasztását ajánljuk fel egy Győr- belvárosi étteremben.
Eredményhirdetés és nyeremény átadás: 2021. 04. 30-án sajtóreggeli keretében, ahol megjelenést biztosítunk a nyertes tabló ajánlását beküldő vállalkozó részére.

 

A Ballagási Kiállítás látogatóinak szíves figyelmébe ajánljuk az Alapítvány évente tavasszal megszervezett Győr-Belvárosi Tablóversenyét,
ahol a közösségi oldalunkon megosztott, legtöbb Like-ot elérő osztály szintén értékes nyereményben részesül. A következő Győr-Belvárosi Tablóverseny hirdetménye 2021 márciusában várható.


Kövessék figyelemmel közösségi oldalunkat is!
 

Tabló szépségversenyt hirdetünk!Tabló szépségversenyt hirdetünk!