#Maradjtablón kampányt indítottunk

Tegyük virtuális kirakatba a győri végzősök tablóit! - Közösségi oldalunkon ezzel a jelmondattal hívtuk fel a figyelmet a győri végzős középiskolások összetartására.

Bár a Győr-Belvárosi Tablóverseny időpontját a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztanunk, szerettük volna virtuálisan kirakatba helyezni a végzős osztályok tablóit. Büszkék vagyunk Rájuk, hogy ebben a kihívásokkal teli, embert próbáló időszakban is közösségek maradnak. Most megmutathatják egymásnak, ismerősöknek és ismeretleneknek, milyen is lett a tablójuk!

Az eseményhez tartozó bejegyzéseknél mi is megosztjuk a tablókat, ami nem szól sem versenyről, sem like-gyűjtésről, a lényege, hogy minél többen lássák a szebbnél szebb tablók kreatív megoldásait és a rajta szereplő közösségeket.

Köszönjük az ötletet és a megkeresést Jármy-Takács Juditnak, a Krúdy-iskola 12.K osztályfőnökének.

Hagyományos győri vállalkozásként a Carlo Benetti üzlete is csatlakozott a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány kezdeményezéséhez és virtuálisan kirakatukba helyezték egy végzős osztály tablóját.

A Carlo Benetti bejegyzése így szól:

Kértük, osszák meg velünk hogyan élik meg a kialakult helyzetet a koronavírus kapcsán?
Hogyan készülnek az érettségire?
Milyen gondolatok foglalkoztatják őket?

,,Ez a helyzet rendkívül sok bizonytalanságot okoz, ezek súlyossága számunkra hangsúlyosabbak a közeledő érettségi szempontjából.
Megpróbáljuk megtartani a motivációt és azt az életkedvet, amit az átlagos hétköznapokon megszokhattunk. Izgatottan és már kicsit idegesen várjuk mi lesz az érettségi megtartásáról szóló döntés, de úgy készülünk mintha rendes időpontban lenne megtartva. Mindenki jól van és sok pozitív dolog is társul ehhez a helyzethez. Több idő jut a hobbira és a pihenésre. A ballagás elmaradása minket is elszomorít, de ezt be lehet pótolni.
Nem hagyjuk lezárva az életünknek ezt a részét. Most az az első, hogy mindenki vigyázzon magára, és mi is ezt tesszük.”

Kitartást és sok szerencsét kívánunk! Legyetek pozitívak, segítsétek egymást, tartsatok össze!


Öltöny:🤵Carlo Benetti
Fotós: 📸 kovacsrobert.net

Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnázium 12/E- Győr

 

Köszönjük, hogy biztató gondolatokkal támogatják egymást ebben a nehéz helyzetben!

Sikeres felkészülést és érettségi vizsgát kívánunk a végzős osztályok tanulói számára!

Köszönjük az osztályok és az üzletek részvételét a kampányban!

#Maradjtablón kampányt indítottunk