Lezárult az V. Győr-Belvárosi Tablóverseny

A Baksa-Krúdy Gimnázium 12.K osztályának tablója kapta a legtöbb like-ot. Nyereményüket június 08-án ünnepélyes keretek között adtuk át.

Az iskolákban már hagyománynak számít, hogy a ballagó osztályok tablókat készítenek, melyek különleges megjelenésükkel régóta színes részei a belvárosi tavasznak. A végzős diákok és iskoláik büszkén hirdetik a belvárosi üzletek kirakataiban elhelyezett tablókon, hogy elérkezett a nagy megmérettetés számukra és megteszik következő lépésüket a nagybetűs ÉLET felé.

A Győri Bevásárló Utcák Alapítvány immár ötödik alkalommal hirdette meg a Győr-Belvárosi Tablóversenyt. A nevező osztályok tablóit az Alapítvány az esemény Facebook oldalán tette közzé szavazásra.

A győztes a 2021. május 25. 10 óráig a legtöbb szavazatot (like-ot) begyűjtő osztály lett.

1077 szavazattal a Győri SZC Baksa-Krúdy Két Tanítási Nyelvű Gimnázium 12.K osztálya nyerte az idei versenyt és a bankett vacsorát a győri LAMAREDA Étteremben.

A nyereményt ezúttal is sajtótájékoztató keretében, ünnepélyesen adta át az Alapítvány az iskola és az osztály képviselőinek.

A rendezvényen Obertolné Horváth Tímea, a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány elnöke, Győr polgármestere Dr. Dézsi Csaba András és a kamara elnöke Pintér - Péntek Imre köszöntötte a résztvevőket.

A Győr+ tudósítását az eseményről itt tekinthetik meg: https://www.youtube.com/watch?v=G3lOjmfyix4

 

 

Gratulálunk!

Lezárult az V. Győr-Belvárosi TablóversenyLezárult az V. Győr-Belvárosi TablóversenyLezárult az V. Győr-Belvárosi TablóversenyLezárult az V. Győr-Belvárosi Tablóverseny