Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr

A Sör&Művészet szervezői csapata a Győri Bevásárló Utcák Alapítvánnyal és Győr Megyei Jogú Város támogatásával, első alkalommal szervezte meg a Sör & Művészet elnevezésű rendezvényét Győr belvárosában, a Dunakapu téren.

A Sör&Művészet szervezői csapata a Győri Bevásárló Utcák Alapítvánnyal és Győr Megyei Jogú Város támogatásával, első alkalommal szervezte meg a Sör & Művészet Győr elnevezésű rendezvényét 2024. május 09-12 között Győr belvárosában, a Dunakapu téren.  
 
A célunk az volt, hogy tovább népszerűsítsük a gazdag hazai sörkultúrát, valamint a jól ismert márkák mellett bemutassuk a magyar kézműves sörfőzdék újdonságait. E mellett egy ingyenesen látogatható, minőségi és tartalmas fesztivállal szerettük volna megtölteni Győr történelmi belvárosát.


Az I. Sör&Művészet rendezvény ideje alatt a várost bohém zenekarok és fülbemászó dallamok lepték el, miközben a képzőművészek mesébe illő világot alkottak élőben, a kilátogatók szeme láttára. Kézműves vállalkozók, valamint népi-és iparművészek számára is lehetőséget adtunk a bemutatkozásra: kézműves vásár várta a kilátogatókat a rendezvény ideje alatt.

A rendezvény teljes ideje alatt

  • 16 kézműves vállalkozó
  • 6 food truck (pecsenyesütő, burgeres, kürtős kalács, vattacukor)
  • 14 sörös kiállító (kis-és nagyüzemi sörfőzdék, valamint belvárosi sörözők)
  • 10 képzőművész
  • LEGO játszóház
  • kézműves foglalkozás
  • arcfestés

várta a kilátogató családokat.


Az amatőr utcazenészek és a művészek számára versenyt hirdettünk. Közel 20 zenei formáció (az ország minden tájáról és határon túlról is) érkezett és vett részt a versenyben.


A rendezvény harmadik napján a közönség szavazatai alapján megválasztásra került

  • a Fesztivál Kedvenc Előadója (DaveKomaDave),
  • a Fesztivál Kedvenc Zenekara (Piton) és
  • a Fesztivál Kedvenc Művésze (Csizmadia István).

A programot minden nap ismert előadók koncertje zárta (Hello Kids, Menthol, Dévényi Tibi bácsi, Rockműhely, Dj Giga).


A műsorban közreműködtek: Fitt Mamik Senior Örömtánc, Tatai Zoltán, Liszt Ferenc Zeneiskola fúvósai, Pénzügyőr Zenekar, Rába-Parti Country Club.
 

Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr Ilyen volt az I.Sör&Művészet Győr