Celebrity Beauty Studio

Elérhetőségek

  • Cím: 9022 Győr, Móricz Zsigmond rkp. 1/B, földszint
  • Telefon: +3630 399 1188
  • Email:

Nyitvatartás

Nincsenek nyitvatartási adatok.

Hol találja az üzletet?

9022 Győr, Móricz Zsigmond rkp. 1/B, földszint

Szolgáltatások

Smink

Alkalomra készülsz? Fotózáson veszel részt? Vagy egyszerűen csak szeretnél a legszebb formádban tündökölni? Jó hírem van: tudok segíteni. Bárkinek bármilyen alkalomra szívesen elkészítem nappali vagy esti sminkjét előzetes bejelentkezés alapján.

Esküvői smink

Sok éve foglalkozom sminkeléssel, számos vendég, köztük megannyi menyasszony és hozzátartozóik teljes megelégedésére.

Neked is szívesen segítek, hívj bátran! Előzetes időpont egyeztetést követően szívesen elkészítem próbasminkedet, majd az esküvőd napján menyasszonyi sminkedet valamint hozzátartozóid, barátnőid sminkjét is.

Sminktetoválás

A tetoválás nekem olyan, mintha időt adnék a nőknek. Időt leginkább reggel, amikor rohanás van, amikor esetenként akár negyed órát is elvesz az életünkből a szemöldökrajzolás, a szemkontúrozásról és a tökéletes, egész nap tartó rúzsról nem is beszélve. Alapvetően törekszem a természetesség megőrzésére, és arra, hogy a tetoválás önmagában is és sminkkel kiegészítve is tökéletesen mutasson, harmóniában legyen arcunkkal.

Sminkeld magad!

Volt már olyan, hogy első látásra beleszerettél egy szemhéjpúderbe, aztán azóta is érintetlenül áll a sminkestáskádban? Vagy tetszik a tusvonal, de fogalmad sincs, hogy kezdj hozzá? Vagy egyszerűen csak olyan jó lenne minden nap sminkelve útnak indulni dolgozni, de még soha senki nem mutatta meg, hogyan készíts el egy nappali sminket 5 perc alatt, az esti bulisminkről nem is beszélve?

Egyéni sminkoktatásaimon ehhez próbálok segítséget nyújtani. Jöhetsz egyedül, de a barátnőidet sem kell kihagynod a „buliból” ha ők is ellesnének pár trükköt a tükör előtt…

Egy egyéni sminkoktatás 3 órát vesz igénybe, ha egyedül jössz, ha többen vagytok, akkor valamivel hosszabb. Átvesszük az otthoni bőrápolási feladataidat, közösen átnézzük a sminkestáskádat, készítünk egy nappali és egy alkalmi sminket közösen, majd te önállóan is, hogy otthon is menjen!

Légy profi sminkes!

Akár kozmetikusként dolgozol, akár csak egyszerűen szeretnél megtanulni profin sminkelni, jó helyen jársz. Tanfolyamaim végzett tanulói naprakész tudással, nagy gyakorlattal kerülnek ki a sminkes szakma világába.

Mindent megtanítok, ami szükséges ahhoz, hogy kiváló sminkes váljon belőled, sok gyakorlással, szakmai alázattal és végtelen türelemmel jó esélyed is van erre.

 

Kérlek, ha szeretnél velem találkozni, egyeztessünk előtte telefonon, hogy biztosan bent legyek a Studioban, amikor jössz!

Fejes-Tóth Judit
makeup artist

Térkép