Angyalok a belvárosban - idén is segítenek a belvárosi üzletek

Negyedik alkalommal fognak össze a belvárosi üzletek üzemeltetői advent idején, hogy hátrányos helyzetű szakmát tanuló középiskolás fiataloknak segíthessenek. Várjuk az oktatási intézmények pályázatait!

Advent közeleg, az ajtókon kopogtat már az év legvarázslatosabb időszaka. A szeretet ünnepéhez közeledve napról napra több látogató és vásárló tér be a belváros üzleteibe. Ezen a vírushelyzet sem változtat - a karácsony, a szeretet ünnepe felülírhatatlan!
Nem maradhat el Alapítványunk nagy sikerű adománygyűjtő kampánya, az „Angyalok a belvárosban” sem. Idén talán minden eddiginél nagyobb szükség van a hátrányos helyzetű gyerekek megsegítésére.


A belvárosi üzlet üzemeltetői idén is megmutatják, hogy élen járnak a társadalmi felelősségvállalásban. Amint a járványhelyzet engedi, elhelyezik az adománygyűjtő „perselyeket” a csatlakozott üzletekben, közvetítésükkel a vásárlók által felajánlott "szeretetforintok" idén is a legjobb helyre kerülnek. Az így összegyűlt összeg és a jótékonysági összefogás fő támogatóinak, az OTP Bank Nyrt. és a Győri Bevásárló Utcák Alapítványt életre hívó Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara áldozatvállalásának köszönhetően a pandémia ellenére is szép összeggel segíthetjük a hátrányos helyzetű gyermekekért dolgozó alapítványokat.

A belvárosi angyalok idén is szárnyra kelnek tehát, s keresik a támogatásra érdemes megyei oktatási intézmények hátrányos helyzetű gyermekek megsegítésével foglalkozó alapítványait.

Várjuk azoknak a megyei középfokú oktatási intézményeknek a pályázatait, amelyeknek van olyan alapítványuk, kezdeményezésük, amellyel hátrányos helyzetű, rászoruló, nehéz sorsú, akár alapvető szükségleteket is tartósan nélkülöző diákoknak segítenek.

A pályázók közül a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány kuratóriuma választja ki azokat a szerencsés közösségeket, amelyeket a gyűjtésből befolyt összeggel támogat, segít.

Várjuk az Ön pályázatát is! Segítsen, hogy segíthessünk! A pályázati felhívás ITT letölthető!

 

A kampányt hagyományosan egy sajtótájékoztató keretében indítjuk.

Ezt idén a járványhelyzet miatti korlátozásokhoz igazodva ONLINE formában tartjuk meg, 2020. november 25-én 14 órakor.

A média munkatársai és az érdeklődők a tájékoztatóhoz ITT tudnak csatlakozni!

Angyalok a Belvárosban 2020

Angyalok a belvárosban - idén is segítenek a belvárosi üzletek