Angyalok a Belvárosban 2019. adománygyűjtési kampány indul

Kampányunkban adománygyűjtést szervezünk megyei középfokú oktatási intézmények alapítványainak, illetve bármilyen hasonló céllal létrejött kezdeményezésüknek, amellyel hátrányos helyzetű, rászoruló, nehéz sorsú, akár alapvető szükségleteket is tartósan nélkülöző diákjaiknak kívánnak segíteni.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított Győri Bevásárló Utcák Alapítvány felhívással fordult a megye középiskoláihoz.

 

Az adventi készülődés közben sem feledkezhetünk el azokról, akik számára az ünnep is súlyos nélkülözést, kényszerű lemondást tartogat. Különösen szívszorító, ha ez nehéz helyzetben élő családoknál gyermekeket is érint. Ettől a gondolattól vezérelve Angyalok a belvárosban elnevezéssel kampányt indítunk, melynek célja, hogy megmutassuk, a belvárosi üzletek üzemeltetői élen járnak a társadalmi felelősségvállalásban is.

A megyei középfokú oktatási intézmények alapítványainak pályázatai tartalmazzák, hogy milyen célra szeretnék felhasználni az elnyert összeget, bemutatják a támogatni kívánt diákot, csoportot vagy projektet. Az alapítvány kuratóriuma november 27-ig pályázatot választ, amelyik elnyerheti a támogatást.

A kampány időszakában 2019. november 27. és 2019. december 31. között gyűjtő „perselyeket” helyezünk el a kampányhoz csatlakozó üzletekben, amelyekbe a vásárlók bedobhatják adományaikat. Az üzlet megköszönve a támogatást a vásárlót egy kedves angyalka figurával ajándékozhatja meg.

Adománygyűjtő kampányunkat nyilvánosan, sajtótájékoztató keretében 2019. november 27-én Győrben, a Király utcában a Tejfölös kofa szobornál indítjuk, természetesen angyalszárnyakba öltözve. Az érdeklődő médiát tájékoztatjuk a kampányról, a résztvevő üzletekről, valamint arról, hogy melyik alapítvány számára szervezzük a gyűjtést.

 

Sajtómegjelenéseink:

Győr+ online hírek »

Győr+ híradós tudósítás »

Gyurina Zsolt írása a Kisalfold.hu oldalán »

Kisalfold.hu Facebook oldalán »

Csobay Dániel tudósítása az infogyor.hu oldalon »

Köszönjük a tudósításokat!


 

Angyalok a Belvárosban 2019. adománygyűjtési kampány indul