8 iskola 26 diákja számít a belvárosi angyalok segítségére

2022. november 23. és december 31. között zajlik a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány már hagyományos Angyalok a Belvárosban jótékonysági kampánya a belvárosi vállalkozók közreműködésével.

A Győri Bevásárló Utcák Alapítvány 2022-ben is meghirdette az Angyalok a Belvárosban elnevezésű jótékonysági kampányát.

A kamara által alapított szervezet adománygyűjtést szervez megyei középfokú oktatási intézmények alapítványainak, illetve bármilyen hasonló céllal létrejött kezdeményezésüknek. Hátrányos helyzetű, rászoruló, nehéz sorsú, akár alapvető szükségleteket is tartósan nélkülöző diákoknak szeretnének segíteni.

Az idei évben 8 iskola 26 diákja számít a belvárosi angyalok segítségére!

A kampány időszakában gyűjtő perselyeket helyeznek el a kampányhoz csatlakozó belvárosi üzletekben, amelyekbe a vásárlók bedobhatják adományaikat. Az üzlet megköszönve a támogatást a vásárlót egy kedves angyalka figurával ajándékozhatja meg.

A kampány 2022. november 23-tól 2022. december 31-ig tart.

A Győri Bevásárló Utcák Alapítvány a kamara Női Vállalkozói Klubjával közösen, ismét lehetőséget kapott arra, hogy az Angyalok a Belvárosban adománygyűjtő kampányhoz jótékony forintokat gyűjtsön az Adventi vásárban.

Időpontok: 2022. november 27. (vasárnap) 10:00-18:00 és 2022. december 10. (szombat) 10:00-18:00

Helyszín: Győr, Széchenyi tér, Jótékonysági faház

 

"Fiatalok a fiatalokért" felhívással pék – és cukrásztanuló fiatalok együttműködését kérik, hogy az adományokért cserébe mézeskalácsból vagy egyéb tésztából készült karácsonyfadíszeket ajándékozhassanak az adományozóknak. A felhíváshoz két belvárosi cukrászda is csatlakozott.

A 2022. május 7-én a belvárosban megrendezésre került Kult. Utca rendezvényhez kapcsolódva alapítványunk számára három neves győri festőművész felajánlotta, hogy a program ideje alatt élőben megfestenek egy-egy képet. Közreműködő festőművészek: Bárány Terézia, Koppány Attila és Csizmadia István.

A 3 elkészült festményt a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány licitre bocsátja, a befolyt pénzösszegből pedig a hátrányos helyzetű tanulókat szeretnénk támogatni az Angyalok a Belvárosban 2022. évi kampánya során.

A képekre a következő linkeken lehet licitálni:

https://www.licit.hu/arveres_Csizmadia_Istvan_-_Aranyalom_elado_licit_1062311877.html

https://www.licit.hu/arveres_Koppany_Attila_-_Impresszio_elado_licit_1062311876.html

https://www.licit.hu/arveres_Barany_Terezia_-_Darbuka_Trio_elado_licit_1062311875.html

 

A globális gazdasági válság következményei sajnos alapítványunkat is érintik, de lehetőségeinkhez mérten szeretnének minél több pályázót támogatni az idén is.

Köszönjük, hogy támogatja a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány munkáját!


Kapcsolat és bővebb információ:

Czik Eszter – alapítványi titkár

Telefon: +36 20 430 9024

E-mail:

Facebook: https://www.facebook.com/gyoribevasarloutcakalapitvany

Weboldal: http://www.gyoribevasarloutcak.hu
Facebook

8 iskola 26 diákja számít a belvárosi angyalok segítségére