2023-ban is útra kelnek az angyalok a belvárosban

Alapítványunk már 7. alkalommal szervezi meg adventi jótékonysági adománygyűjtő kampányát!

Újra elérkezett az év legvarázslatosabb időszaka, mi pedig idén sem feledkezünk meg a hátrányos helyzetű fiatalokról.

A Győri Bevásárló Utcák Alapítvány 7. alkalommal hirdeti meg nagysikerű adománygyűjtő kampányát, az „Angyalok a belvárosban” jótékonysági akciót a társadalmi felelősségvállalás jegyében.

A kampány időtartama: 2023. november 29. – 2023. december 31.

A korábbi évekhez hasonlóan, ezúttal is megyei oktatási intézmények számára írt ki alapítványunk pályázatot, így azok javasolhatnak támogatásra hátrányos helyzetű diákokat az alapítvány kuratóriuma számára, akik igazán látják, kik azok, akiknek leginkább szükségük van a segítségre.

Idén 8 iskola nyújtott be pályázatot,28 rászoruló fiatal számára szeretnének támogatást nyerni.

A győri üzletek is kiveszik részüket az adománygyűjtésből. Arra kértük őket, hogy helyezzék ki kampányunk „angyalos” perselyeit üzletükben, amelybe a vásárlók bedobhatják adományaikat, ők pedig egy angyalka figurával köszönhetik meg a támogatást. A csatlakozó üzletek listáját a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány facebook oldalán tesszük közzé, ahol a kampány minden fontos mozzanatáról beszámolunk.

A „belváros és a kamara angyalai” idén is az adventi vásár Jótékonysági Faházában várják az adományozókat december 9-én szombaton és december 10-én vasárnap a jótékony forintokat pedig az általuk készített adventi díszekkel, ajándékokkal köszönik meg.

"Fiatalok a fiatalokért" felhívással pék – és cukrásztanuló fiatalok együttműködését kértük, hogy az adományokért cserébe mézeskalácsból vagy egyéb tésztából készült karácsonyfadíszeket ajándékozhassunk az adományozóknak. A felhíváshoz csatlakozott idén két belvárosi cukrászda és vendéglátóipari vállalkozás is: az általuk felajánlott apróságokkal is (sütivel, mézeskaláccsal, karácsonyfadísszel) meg tudjuk köszönni a faházban adott adományokat.

A jótékonysági faháznál az adományozóknak lehetőségük lesz fotót készíteni is az „angyalszárnyas” fotópontunknál. Az így elkészült fotókat közzétesszük a kampány Facebook-oldalán, büszkén mutatva be követőinknek, hogy az angyalok köztünk járnak!

Az üzletekben és a jótékonysági faházban befolyt összeget idén is tovább gyarapítják jótékonysági kampányunk fő támogatói: az OTP Bank Nyrt. és a Patent Security.


Bízunk abban, hogy összefogásunknak köszönhetően sikerül mind a 28 támogatásra szoruló diák következő évét kicsit könnyebbé tenni!
 

2023-ban is útra kelnek az angyalok a belvárosban