2021-ben is útjukra indultak az "Angyalok a Belvárosban"

Idén 7 iskola 22 rászoruló fiatalját szeretné támogatni a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány

A Győri Bevásárló Utcák Alapítvány 5. alkalommal hirdeti meg nagysikerű adománygyűjtő kampányát, az „Angyalok a belvárosban” jótékonysági akciót.

A kezdeményezéshez csatlakozó belvárosi üzletekben elhelyezett adománygyűjtő perselyben gyűlnek a szeretetforintok december 31-ig, amelyet a kampány fő támogatói egészítenek majd ki.

Az adománygyűjtést segíti idén a GYMSM KIK Női Vállalkozói Klub is: az adventi vásár jótékonysági faházában várják az adományozókat december 4-én, 5-én és 12-én, az ott felajánlott adományokat az akciót támogató cukrászdák, varroda és cukrásztanulók által készített kézműves finomságokkal, díszekkel köszönik meg.

Idén 7 iskola 22 rászoruló fiatal számára szeretne az Alapítvány támogatást nyerni. A kampány célja, hogy ennek a 22 diáknak a jövő évét kicsit könnyebbé tegyük!

Sajtótájékoztató keretében indítottuk el az "Angyalok a belvárosban" kampányt, amelynek jelentőségéről szólt a sajtó képviselőinek Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő, Pintér-Péntek Imre kamaraelnök és Obertolné Horváth Tímea, az alapítvány elnöke.

További információk a kampányról itt!


2021-ben is útjukra indultak az "Angyalok a Belvárosban" 2021-ben is útjukra indultak az "Angyalok a Belvárosban" 2021-ben is útjukra indultak az "Angyalok a Belvárosban" 2021-ben is útjukra indultak az "Angyalok a Belvárosban" 2021-ben is útjukra indultak az "Angyalok a Belvárosban" 2021-ben is útjukra indultak az "Angyalok a Belvárosban" 2021-ben is útjukra indultak az "Angyalok a Belvárosban"